The Douqué Group

Het laatste stuk van onze Supply Chain, het vervoer van de koffiebonen vanuit onze opslag naar onze afnemers in Europa, neemt TGN|Fritom voor haar rekening. Dat doen ze goed.

Ambassadeur Niels Hermans van The Douqué Group over TGN|Fritom:

‘TGN | Fritom maakt onze Supply Chain compleet’

The Douqué Group handelt wereldwijd in koffie. Het Nederlandse familiebedrijf bestaat al sinds 1895 en is gevestigd te Amstelveen. Onder de paraplu van de groep zijn een viertal zelfstandige werkmaatschappijen actief. Ieder bedrijf heeft haar eigen specifieke werkterrein / specialisme. Denk daarbij aan specialisme in regio’s als Brazilië of Colombia en / of speciale koffiesoorten. De koffie wordt vanuit de overzeese gebieden veelal naar België verscheept en opgeslagen. Van hieruit wordt de koffie verder getransporteerd naar de eindafnemers binnen Europa.

TGN | Fritom verzorgt voor ons het vervoer van koffiebonen binnen Europa

Niels Hermans: ‘De kracht van The Douqué Group is onze kennis van de internationale koffiemarkten en onze langdurig en zorgvuldig opgebouwde ervaring binnen deze industriële sector. Dat wordt vertaald naar de invulling van een Supply Chain. Daarbinnen hebben onze bedrijven grip op de schakels en nemen onze eindafnemers, de koffiebranderijen, alle zorgen uit handen. Het laatste stuk van onze Supply Chain, het vervoer van de koffiebonen vanuit onze opslag naar onze afnemers in Europa, neemt TGN|Fritom voor haar rekening. Dat doen ze goed. Zij ontzorgen ons daarin al jaren. Het is net als bij koffie, als de smaakt bevalt, wil je niet zo snel veranderen, toch?’

http://www.douque.com/