Nee dank u

Letland

Transport Letland

Laipni lūdzam Latvijā; welkom in Letland! Uw transport van en naar deze Baltische staat is in goede handen bij TGN|Fritom. De economie van Letland zit in de lift. Dat merken we aan een groei in aanvragen voor onze FTL-, LTL- en groupagediensten die we al jarenlang bieden voor transport van en naar Letland. Deze diensten behoren tot een totaalpakket van diensten die wij voor u ontwikkelden. Wij werken en denken mee als uw logistieke partner en zetten kennis, ervaring en faciliteiten in voor uw internationaal wegtransport, warehousing, supply chain management en douane-afhandeling. Regel nu uw Letland-transport en neem contact met ons op.

 

Vraag nu vrijblijvend een offerte op!

Produced in Latvia

Er zijn allerlei redenen te bedenken, waarom u op zoek bent naar transport van en naar Letland. Wellicht heeft u een productiepartner gevonden in Riga of een andere stad. Misschien heeft u eigen productielocaties in het land. Het kan ook zijn dat Letland een afzetmarkt voor u is, of een belangrijke schakel in uw distributieketen. Meerdere ondernemingen kozen eerder al voor TGN|Fritom, waardoor u soepel kunt meeliften op de stromen grondstoffen, halffabricaten, onderdelen en eindproducten die wij dagelijks verzorgen. Voor transport van en naar Letland kunt u op ons rekenen, of het nu gaat om enkele colli, om pallets (LTL) of trailers vol (FTL).

 

Internationale groupage

Onze transportdiensten van en naar Letland zijn bereikbaar voor iedereen, dus ook voor u. Internationale groupage maakt dat mogelijk. Daarbij bundelen we uw kleinere lading met die van anderen tot een volle trailerlading. Gezamenlijk levert dat mogelijkheden op waarvan elke onderneming individueel profiteert. Zo maken we Letland-transport voordeliger en efficiënter, voor alle partijen. Eenmalig of incidenteel? U kunt van onze groupagediensten gebruik maken. Of u ontwikkelt samen met ons een transportplan voor de lange termijn. We horen graag wat uw wensen en behoeftes hierin zijn.

Letland
Beeld Latvia Tgnfritom

Meer logistieke diensten

Zoals we al aangaven, worden we graag uw logistieke partner voor transport van en naar Letland. Dat betekent dat we meer kunnen zijn dan alleen dienstverlener wegtransport. Zo beschikken wij over een modern distributiecentrum op een gunstige plek in Europa waarvan u gebruik kunt maken. Door via ons warehousing in te zetten, kunt u een basisvoorraad aanhouden. Met zo’n basisvoorraad kunt u schommelingen in vraag en aanbod vloeiender opvangen en de productie geleidelijker op- of afschalen. In een productieketen met meerdere locaties, bijvoorbeeld in Nederland en in Letland, komt de noodzaak tot een gestroomlijnde supply chain naar voren. Ook voor dergelijke scenario’s hebben we de kennis, ervaring en middelen om uw waardevolle partner te zijn. Welke transportuitdagingen u ook aangaat van en naar Letland, u krijgt te maken met de douaneregelgeving en -papierwerk. Hierin kunnen wij u adviseren en wij kunnen de douane-afhandeling uit handen nemen.

Nu uw Letland-transport regelen

Bent u er klaar voor om uw transport van en naar Letland doordacht aan te pakken? Staat u open voor een logistieke partner? Wij denken graag mee met al uw logistieke uitdagingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Paldies!

Leg uw Europees wegtransport in

deskundige handen

Smartin (1)

Martin Stel
Sales Manager