Nee dank u

Nederland

Transport Nederland

Als u op zoek bent naar een logistieke partner voor transport binnen Nederland, zoek dan niet langer. Bij TGN|Fritom hebben we alles in huis om het vervoer van uw goederen binnen Nederland tot een succes te maken. Onze truck-vloot, met verschillende soorten trailers, staat klaar om uw producten, halffabrikaten of grondstoffen naar waar dan ook in Nederland te transporteren. Of u nou enkele pallets of volle truckladingen wilt verplaatsen, bij ons is uw Nederland-transport in goede handen.

Dus: bent u op zoek naar een logistieke partner voor transport in Nederland? Neem contact op met TGN|Fritom.

Vraag nu vrijblijvend een offerte op !

Slechts enkele pallets?

Inderdaad, u leest het goed: zelfs als u slechts enkele pallets getransporteerd wilt hebben, kunt u van onze logistieke dienstverlening gebruik maken. Wij bieden namelijk de mogelijkheid om groupage toe te passen. Dat is het combineren van ladingen van verschillende aanbieders. Zo maken we het wegvervoer binnen Nederland, maar ook internationaal, aantrekkelijk en efficiënt voor alle partijen.

Warehousing

Opslag, overslag, picking, ompakken… ook bij transport binnen Nederland komt nogal wat kijken. Wij kunnen ons voorstellen dat u niet over een groot magazijn met hypermoderne technologie beschikt. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw warehousing aan ons over te dragen. Zo kunt u een voorraad aanhouden en op een efficiënte manier uw ladingen door ons laten transporteren. Bij TGN|Fritom lopen we voorop in de supply chain en daar kunt u gebruik van maken!

NL
TGN|Fritom

Altijd overzicht

Door gebruik te maken van moderne hard- & software, zorgen we dat u altijd overzicht heeft in uw voorraad- en transportstatus. Maakt u gebruik van onze warehousing-diensten? Ons Warehouse Management Systeem (WMS) geeft u 24/7 real-time inzicht in uw voorraadstatus. Zo kunt u altijd anticiperen op eventuele tekorten en uw beloftes w.b.t. leveringen waarmaken. Heeft u een lading meegegeven voor transport in Nederland? Al onze trucks zijn uitgerust met een ‘track & trace’-systeem, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Regel nu uw transport in Nederland

Heeft u een productieketen met verschillende productielocaties in Nederland, die bevoorraad moeten worden met grondstoffen en halffabrikaten? Wilt u een distributie-netwerk opzetten voor uw product(en) met winkels en/of groothandels? Of moeten er af en toe een paar pallets vervoerd worden? Wat uw transportbehoefte ook is, TGN|Fritom is dé logistieke partner voor transport in Nederland.

Regel nu uw transport binnen Nederland; neem contact op met TGN|Fritom.

Meer weten over ons internationaal transport ?

Alex Adema

Alex Adema
Teamleider Transport