Nee dank u

Luchtvracht

Efficiënt internationaal transport

Kiest u voor luchtvracht? Als ondernemer heeft u verschillende redenen. Efficiënt internationaal transport en optimaal tevreden klanten zijn de logische. Luchtvracht is dé oplossing als uw goederen snel op plaats van bestemming moeten zijn. En dat kan. Altijd en overal. Want wij hebben de expertise en wij weten de weg. En daarvan profiteren u en uw klanten.

Binnen Europa of juist intercontinentaal

Met onze kennis van zaken zorgen wij voor de juiste luchtvracht trajecten, schakelen wij de partij in met ervaring op de betreffende luchthaven(s) binnen Europa of juist intercontinentaal. Al naar gelang uw wensen of afspraken zorgen wij voor luchtvracht documenten, douanedocumenten, inklaring én transport naar de eindbestemming. Wat ons betreft heeft u er geen omkijken naar. Uw luchtvracht is in goede handen.

Dat bepaalt u

De aard van uw bedrijf, uw product en uw klanten bepalen uw wensen. Op welke manier wij u kunnen helpen uw dienstverlening te vergroten of uw supply chain in beweging te houden, dat bepaalt u. Graag zetten wij onze logistieke ervaring en expertise voor u in, ook als het gaat om luchtvracht. Dat doen wij met plezier, op basis van open informatie-uitwisseling, vertrouwen en een solide relatie.

Graag zetten wij onze ervaring en expertise voor u in. Ook als het gaat om luchtvracht. Neem contact met ons op.

Verbeter uw supply chain met

de IT expertise van TGN|Fritom

Melle Mulder

Melle Mulder
Inside Sales