Litouwen

Transport Litouwen

Op zoek naar een partner voor transport van en naar Litouwen? Met 175 jaar ervaring is TGN|Fritom specialist in wegtransport, LTL, FTL en groupage. Naast transportdiensten bieden wij warehousing en oplossingen voor uw supply chain-uitdagingen. Een totaalpakket dus. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We vertellen het u graag.

 

Vraag nu vrijblijvend een offerte op!

Schaalbaar en flexibel wegtransport

Schakelt u ons in voor transport van en naar Litouwen, dan profiteert u van flexibel en schaalbaar wegtransport. Of u nu volle truckladingen (FTL of Full Truckload) te vervoeren heeft, of slechts enkele pallets (LTL of Less than Truckload), ons wagenpark staat voor u klaar. Afhankelijk van uw transportbehoefte, kunnen we op elk gewenst moment op- of afschalen. Onze ervaren planners zorgen ervoor dat uw eindproducten op tijd bij uw distributiepunt in Litouwen zijn. Ook uw halffabricaten zijn bij ons in goede handen en vinden met TGN|Fritom efficiënt hun weg naar uw productielocaties. Door onze groupagediensten maken we transport van en naar Litouwen mogelijk voor zendingen vanaf slechts enkele colli. Uw dozen en pallets vormen samen met die van anderen een volle trailer. Dat levert voor alle betrokkenen voordeel op.

 

Warehousing en supply chain

Maakt Litouwen onderdeel uit van uw productieketen, bijvoorbeeld voor de verwerking van grondstoffen of halffabricaten? Dan is regelmatige bevoorrading een voorwaarde. Wij hebben ruime ervaring met het afstemmen en  inrichten van supply chains. Het transport naar Litouwen is in dat geval nog maar een deel van de hele supply chain. TGN|Fritom beschikt over een modern distributiecentrum, waarvan u gebruik kunt maken. Door middel van uitgekiende processen, slimme order picking en accuraat voorraadbeheer zorgen we dat uw goederen op tijd in Litouwen zijn.

Litouwen
Beeld Litouwen Tgnfritom

Waarom kiezen voor TGN|Fritom?

Klantgerichte en slimme totaaloplossingen in logistiek en transport, daar gaan we voor. Voor u. Internationale groupage, warehousing, VAL activiteiten en douaneafhandelingen; heeft het iets te maken met transport van en naar Litouwen, dan kunnen wij u van dienst zijn. Onze vloot is uitgerust met de nieuwste technologie op het gebied van locatietracking. Wat u ook op transport heeft van en naar Litouwen, via track & trace weet u op elk moment waar uw lading zich bevindt. Maakt u gebruik van onze warehousingdiensten, dan heeft u 24/7 inzicht in uw actuele voorraad. Daarmee weet u bijvoorbeeld altijd op tijd wanneer u meer spare parts nodig heeft, of wanneer u moet produceren om uw distributielocaties in Litouwen te bevoorraden.

 

Regel nu uw Litouwen-transport

Onze moderne vloot staat klaar voor uw transport van en naar Litouwen. Bent u benieuwd wat TGN|Fritom kan betekenen voor uw Litouwen-transport? Laat ons weten wat uw transportuitdaging is en we komen spoedig bij u terug met een voorstel.

Regel nu uw Litouwen-transport; neem contact op met TGN|Fritom.

 

Leg uw Europees wegtransport in

deskundige handen

Smartin (1)

Martin Stel
Sales Manager