Nee dank u

Aangifte

Uitvoeraangifte

De elektronische documentopmaak voor goederen die de Unie verlaten, is ook een van onze expertises. Onze kennis van de regelgeving is altijd up to date en die hebben wij altijd paraat voor u. Ook de uitvoeraangifte luistert nauw en de juiste elektronische procedure zorgt ervoor dat uw goederen zonder oponthoud hun bestemming bereiken. Voor ons is het dagelijks werk, het hoort bij de kern van onze bedrijfsactiviteiten. U kunt het met een gerust hart aan ons overlaten en u richten op andere zaken.

Laat de experts uw elektronische uitvoeraangifte doen. Neem contact met ons op.

Invoeraangifte

Logistiek is onze dienstverlening en bij ons vak hoort optimale en actuele kennis van douaneregelgeving. En vanzelfsprekend zorgen wij voor het juiste gereedschap. Onze systemen zijn zo ingericht dat wij de elektronische invoeraangifte voor u kunnen doen die hoort bij uw goederentransport. Dat kost u geen enkele extra inspanning. Uw invoeraangifte is volledig, de procedure verloopt volgens planning en uw importgoederen zijn op tijd op de juiste plaats. Intussen richt u zich op andere zaken.

Laat u de elektronische invoeraangifte ook graag over aan de experts? Neem dan contact met ons op.

Brexit

Ook voor transport van en naar Groot-Brittanni√ę kan TGN|Fritom u van dienst zijn.
TGN|Fritom geeft u als uw logistieke partner inzicht in de gevolgen van Brexit en biedt u de juiste oplossingen voor onbelemmerd goederenvervoer.

Brexit biedt tevens een zakelijke kans om uw toeleveringsketen opnieuw te evalueren.

Vul uw gegevens in, download onze whitepaper en kijk welke regelgeving op u van toepassing is.

Whitepaper Download

Meer weten over douanezaken?

TGN Fritom 7917

Jelle Brandsma
Teamleider Forwarding