Nee dank u

Distributie Benelux

Binnen 24 uur van deur tot deur

Distributie van deur tot deur binnen de Benelux? Door de samenwerking met ons kunt u levering binnen 24 uur toezeggen aan uw klant. Die belofte maken wij voor u waar.

Vandaag geladen is morgen geleverd bij uw klant. Dit doen wij op het door u gekozen tijdstip, bij zowel uw B2B als B2C relatie. Door gebruik te maken van ons eigen Fritom distributie netwerk is er geen onnodige overslag of tussenkomst van derden. Dit betekent voor u dat u bent verzekerd van een snelle en betrouwbare levering. Door het rechtstreekse contact met onze mensen heeft u geen omkijken naar uw zendingen.

Tot uw beschikking

In Nederland zijn wij helemaal thuis. Onze roots liggen hier en de basis van ons netwerk ligt in onze Fritom Group, die gevestigd is in elf plaatsen strategisch verspreid over het land. Elk van onze zusterbedrijven heeft zo haar specialiteiten en daar profiteren u en uw klant van. Buiten deze basis staat ook ons enorme logistieke netwerk tot uw beschikking. Wij weten de weg en vinden de slimste route om op tijd, onder de juiste condities, op het juiste adres aan te leveren.

Vertel ons uw logistieke uitdaging binnen Nederland.

TGN|Fritom, voor al uw

logistieke actiteiten

Melle Mulder

Melle Mulder
Inside Sales