Nee dank u

Estland

Transport Estland

Heeft u regelmatig of incidenteel goederen te vervoeren vanuit of naar Estland? Dan bent u gebaat bij een ervaren transportpartner, die u kan ontzorgen in alles op het gebied van Estland-transport. TGN|Fritom biedt betrouwbaar en flexibel wegtransport, of het nu gaat om één collo of volle truckladingen per keer. Of u nu kiest voor LTL, FTL of groupage; uw producten, halffabrikaten of onderdelen komen telkens weer op tijd aan in Tallinn, Tartu of welke Estlandse plaats dan ook. Met jarenlange ervaring, een modern en schaalbaar wagenpark en know-how op het gebied van douanepapieren, hebben we een totaalpakket ontwikkeld waarmee we uw Estland-transport tot een succes kunnen maken.

 

Vraag nu vrijblijvend een offerte op!

Minder dan een trailer vol

Vindt de productie of assemblage voor uw bedrijf (deels) plaats in Estland? Transport van halffabrikaten en onderdelen kunt u rustig aan TGN|Fritom overlaten. Ook wanneer het om kleine volumes gaat, staat ons wagenpark voor u klaar. FTP (Full Truckload), LTL (Less Than Truckload) of internationale groupage, van eenmalig wegtransport tot dagelijkse ritten… uw transportbehoefte staat centraal. Wij denken met u mee en komen zo tot een totaaloplossing voor uw Estland-transport.

 

Tallinn, de hub naar Finland

De Estse havenstad Tallinn ligt op slechts twee uur varen van Helsinki. Vanuit de Finse hoofdstad reizen regelmatig toeristen naar Estland voor een dagje uit of om zaken te doen. De gunstige ligging maakt het ook mogelijk, om uw Estland-transport door te trekken naar Finland. De haven van Tallinn biedt uitstekende overslagmogelijkheden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor (forwarding van) transport van en naar Finland, neem dan contact met ons op.

Estland
Beeld Estonia Tgnfritom

Meer diensten van TGN|Fritom

Wat is nou precies dat totaalpakket waar we het steeds over hebben? Dat ligt er maar net aan waar uw behoeftes liggen. Zeker is, dat we door jarenlange ervaring precies weten wat er allemaal gemoeid kan zijn met transport van en naar Estland. Daarom hebben we extra diensten ontwikkeld die hierop aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Warehousing - Voor regelmatig transport van en naar Estland, wilt u wellicht een voorraad aanhouden. Zo kunt u flexibel schakelen bij ontwikkelingen in vraag en aanbod, zonder telkens de productie op of af te schalen. Wij hebben een Europees distributiecentrum op een strategische locatie in Nederland, waar we efficiënte opslag- en overslagmogelijkheden voor onze klanten bieden.
  • Supply chain - Wij kunnen uw supply chain optimaliseren, door deze samen met u slimmer in te richten. Hierbij kunnen we meerdere activiteiten uit handen nemen. Zo houdt u wel de controle, maar niet de zorgen over uw transportstromen.
  • Douane-afhandeling - Welke vergunningen, certificeringen en accijnzen gelden er voor uw goederen? Moet u uit- of invoeraangifte doen voor uw transport van of naar Estland? Van deze en meer douanezaken regelen wij graag de afhandeling voor u.

 

Nu uw transport van en naar Estland regelen

Wilt u meer informatie over transport van en naar Estland? Onze medewerkers staan u graag te woord in een verkennend gesprek. Bel ons op +31 (0)38 850 1500 of gebruik een van de vele andere contactmogelijkheden. Wanneer we samen uw transportbehoefte in kaart hebben gebracht, ontvangt u van ons een kosteloos en vrijblijvend voorstel voor uw transport van of naar Estland.

Leg uw Europees wegtransport in

deskundige handen

Smartin (1)

Martin Stel
Sales Manager