Nee dank u

Multimodaal goederenvervoer

Kwaliteit en continuïteit in transport staat voorop bij TGN|Fritom. Daarbij passen inspanningen om vervoer beter en schoner te maken. De logistieke sector verandert snel waarbij beter en schoner vervoer de wens is.

Al sinds de jaren tachtig vertrekken er maandelijks vele trailers via de trein naar Zuid-Europa. Het afhalen en consolideren van de zendingen, de organisatie van het vervoer per spoor en de distributie in Europa; TGN|Fritom biedt u een door-to-door oplossing. Een snel en duurzaam alternatief voor wegtransport.

Via containertransport van en naar de havens van Rotterdam en Antwerpen en staan we in directe verbinding met het Europese achterland. De terminal met op- en overslagterrein voorziet in kosten efficiënter en duurzamer containertransport voor expediteurs en verladers. Daarbij wordt voorzien in een dagelijkse afvaart van/naar de haven van Rotterdam; een duurzaam alternatief voor containertransport over de weg en de toenemende filedruk.

Spoorvervoer

Er zijn verschillende bestemmingen in Europa die zich ideaal lenen voor Intermodaal transport. Behalve het reduceren van de vervoerskosten is het een milieuvriendelijke oplossing van uw transport. In overleg met u maken we altijd een weldoordachte afweging tussen de verschillende opties van intermodaal transport en geven u een objectief advies. Het is een economisch en duurzaam alternatief, die we graag afstemmen op uw wensen en eisen. Onze intermodaal roots liggen in Italië, waar we decennia lang ervaring hebben opgedaan. Op die basis heeft TGN|Fritom een groot en betrouwbaar netwerk van partners tot ver buiten Europa opgebouwd.

Binnenvaart

Door de ligging van uw bedrijf, de aard van uw product, het volume van de goederenstroom en/of de bestemming daarvan, kan de binnenvaart een efficiënte oplossing zijn binnen uw supply chain. Laat ons de mogelijkheden uiteenzetten om te beoordelen of binnenvaart waardevol kan zijn binnen uw logistieke proces. Wij hebben de kennis en de contacten en we zetten die graag voor u in.

Leg uw Europees wegtransport in

deskundige handen

Smartin (1)

Martin Stel
Sales Manager