Nee dank u

Transport Italië

Transport Italië

Zoekt u een specialist voor de transport van goederen vanuit en naar Italië? TGN|Fritom onderscheidt zich als logistiek partner als het gaat om groupage, FTL of LTL transport van en naar Italië. Dankzij onze jarenlange ervaring en een compleet ontwikkeld totaalconcept zijn wij uw partner als het gaat om transport naar Italië. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

TGN|Fritom: Uw specialist voor transport van en naar Italië!

 

Vraag nu vrijblijvend een offerte op !

Bereken uw transportprijs

Een logistieke uitdaging?

Staat u voor een logistieke uitdaging? Wij draaien onze hand er niet voor om. Om welke vorm van transport naar Italië het ook gaat, wij zorgen ervoor! Wij kennen de weg in elke Italiaanse regio, wij zetten een ijzersterk netwerk voor u in, samen met een modern wagenpark. Afhankelijk van de precieze bestemming staat uw transport binnen 4 werkdagen op Italiaanse bodem. Moeten de goederen van Italië naar Nederland? Ook dat is geen enkel probleem!

 

LTL, FTL of Groupage ?

Moeten halffabricaten worden vervoerd voor verdere productie of assemblage? Ligt uw logistieke uitdaging juist bij het tijdig en correct afleveren van uw eindproduct op de Italiaanse markt? U bent bij TGN|Fritom aan het juiste adres voor zowel LTL (Less than Truckload) als FTL (Full Truckload) zendingen. Onze deskundige planners zorgen dat uw transport op de juiste tijd op de juiste bestemming in Italië geleverd wordt. Dankzij ons eigen materieel zijn uw goederen in vertrouwde handen. Naast wegtransport zijn wij ook uw logistieke partner als het gaat om:

Italie 3
Italie 2

Waarom TGN|Fritom?

Wij zijn dé regisseur als het gaat om klachtgerichte en slimme logistieke totaaloplossingen. Daarnaast beschikken wij over een eigen modern wagenpark. Als klant bent u elk moment op de hoogte van uw transport van of naar Italië, dankzij onze moderne boordcomputers. Wij worden door 96% van onze relaties aanbevolen. Waarom? Wij kijken verder dan alleen uw transport. Internationale groupage, warehousing, VAL activiteiten en douaneafhandelingen; wij zijn er voor u! Meer dan 175 jaar ervaring, gespecialiseerde collega’s en een uitgebreid netwerk in Italië maken uw transport een succes. Samen tillen we uw goederenstroom naar een hoger niveau!

 

Direct uw transport van en naar Italië regelen?

Wilt u direct een aanvraag doen? Bezoek dan onze aanvraagpagina en ontvang een kosteloos en vrijblijvend voorstel voor uw transport. Wilt u meer informatie over transport van en naar Italië? Neem gerust contact met ons op voor een verkennend gesprek. Bel direct +31 (0)38 850 1500 en krijg één van onze experts aan de telefoon.

Op zoek naar een betrouwbare

partner op Italië?

Smartin (1)

Martin Stel
Sales Manager