Nee dank u

Transport Zwitserland

Transport Zwitserland

Van enkele pallets of een paar colli tot volle truckladingen: wat u ook van en naar Zwitserland wilt vervoeren, TGN|Fritom is uw logistieke partner. We verzorgen dagelijks transport van en naar Zwitserland. Door ons uitgebreide netwerk van hubs en een uitgebreid eigen wagenpark, kunnen we met uw transportbehoefte meeschalen. Bovendien weet u altijd waar uw lading zich bevindt. Met ons dienstenpakket, met o.a. wegtransport, groupage en warehousing, kunnen we u flexibel van dienst zijn. Neem vandaag nog contact met ons op om uw Zwitserland-transport te regelen.

Vraag nu vrijblijvend een offerte op !

Groupage: efficiënt en betaalbaar wegtransport

Wellicht had u er nog niet eens aan gedacht om een transportbedrijf in te schakelen, omdat u slechts kleine hoeveelheden goederen van en naar Zwitserland transporteert. TGN|Fritom rijdt ook voor u op Zwitserland! Voor kleinere ladingen bieden we namelijk groupage. We combineren uw lading met die van anderen, zodat we altijd met een goed gevulde trailer naar Zwitserland vertrekken. Zo maken we wegtransport bereikbaar, efficiënt en betaalbaar voor iedereen.

Zicht op uw zending

Onze moderne vloot is uitgerust met boordcomputers met track & trace. Als wij voor u het transport naar Zwitserland verzorgen, weet u dus altijd waar uw lading zich bevindt. Dat is handig voor uzelf, maar ook voor uw stakeholders. U kunt uw klanten en partners namelijk actief op de hoogte houden van de transportstatus, waardoor alle partijen tijdig op de situatie kunnen inspelen.

Zwitserland
Duitsland3

Warehousing en supply chain

Als u het transport van en naar Zwitserland efficiënt wilt regelen, kan het wenselijk zijn om een voorraad aan te houden. Vanuit de voorraad kunt u dan de hoeveelheden (laten) transporteren die op dat moment nodig zijn. Of wellicht wilt u een complete supply chain inrichten, zodat elke schakel in uw productieketen altijd optimaal bevoorraad is. Wij beschikken over ons eigen Europees distributiecentrum, waar u gebruik van kunt maken. Ons Warehouse Management Systeem zorgt ervoor dat u realtime inzicht heeft in uw voorraad en dus tijdig actie kan ondernemen waar dat nodig is. Ook helpen we u graag als ketenregisseur met het uitwerken en opzetten van een efficiënte supply chain.

Regel nu uw Zwitserland-transport

Onze chauffeurs rijden graag op Zwitserland en staan dan ook klaar om voor u naar het prachtige Alpenland af te reizen. Wat uw logistieke uitdaging ook is, wij gaan deze graag met u aan. Regel dus vandaag nog uw Zwitserland-transport en neem contact op met TGN|Fritom.

Leg uw Europees wegtransport in

deskundige handen

Smartin (1)

Martin Stel
Sales Manager