Griekenland

Transport Griekenland

Heeft u regelmatig of eenmalig iets te transporteren van en/of naar Griekenland? Dan vindt u in TGN|Fritom uw logistieke partner. Van enkele colli tot truckladingen vol, uw Griekenland-transport komt in orde. En dat niet alleen. Zoals een van onze tevreden klanten het zegt: “Een goede logistieke partner is een verlengstuk van de eigen organisatie”. Dat is precies wat wij willen zijn. Regel nu uw transport van en naar Griekenland en neem contact met ons op.

 

Vraag nu vrijblijvend een offerte op!

Flexibiliteit en controle

Kiezen voor TGN|Fritom betekent kiezen voor jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk waarmee u soepel schakelt. Verandert uw transportbehoefte van en naar Griekenland? Met ons schakelt u moeiteloos op en af. Een modern wagenpark met verschillende soorten trailers bereikt soepel Griekse steden als Athene en Thessaloniki. Moet uw lading naar een van de Griekse eilanden? Dan komt dat in orde via lucht- of zeevracht. En welk traject daarvoor precies passend is, daar hoeft u niet druk mee te worden. U, uw partners en/of uw klanten kunnen rekenen op tijdige aankomst. Wilt u exact op de hoogte blijven tijdens het traject? Dan kijkt u mee waar uw lading zich bevindt. Dat kan te allen tijde, via ons track & trace-systeem.

Transport Griekenland

Bij welke hoeveelheden u gebruik kunt maken van onze diensten in transport van en naar Griekenland? TGN|Fritom gaat geen logistieke uitdaging uit de weg. Wegtransport bereikbaar maken voor zowel grote als kleine ondernemingen, dat is een van die uitdagingen. Dus, heeft u truckladingen vol (FTL) te vervoeren? Wij rijden dedicated voor u van en naar Griekenland. Maar ook voor minder dan een trailer vol (LTL) starten de chauffeurs de wagen voor u. Zien we de kans, dan combineren we meerdere kleinere ladingen (groupage). Want we streven altijd naar efficiëntie, zodat u daar voordeel van heeft.

Greece Map
Greece Flag

Meer diensten van TGN|Fritom

Bij logistiek komt meer kijken dan alleen wegtransport, forwarding en groupage, ook u weet dat. Wellicht kan u magazijnruimte gebruiken voor uw producten, grondstoffen of halffabrikaten voorafgaande aan uw transport vanuit of naar Griekenland. Die ruimte hebben wij voor u beschikbaar. Ons moderne distributiecentrum op een centraal gelegen locatie is er om uw logistieke processen te vergemakkelijken. Als u dat wilt, kunnen wij zelfs uw gehele supply chain vormgeven en beheren. U zegt het maar, daar zijn we logistieke partners voor. Onze diensten kunnen wij inzetten tot een compleet pakket voor uw transport van en naar Griekenland:

 

Regel nu uw Griekenland-transport met TGN|Fritom

Onze uitgekiende IT-oplossingen en meer dan 175 jaar ervaring kunnen voor u werken en uw transport van en naar Griekenland succesvol organiseren. Om zover te komen, zullen wij eerst uitgebreid met u om de tafel gaan en uw transportbehoefte verkennen. Niet voor niets noemen wij ons ‘partner’, uw expertise is daarbij minstens zo belangrijk als die van ons. Zoals onze klant het in de inleiding al treffend zei, worden we echt een verlengstuk van uw organisatie. De eerste stap is aan u; zorg dat uw Griekenland-transport helemaal in orde komt en neem contact met ons op via onderstaande gegevens. Ευχαριστώ!

 

Op zoek naar een betrouwbare

partner op Griekenland?

Melle Mulder

Melle Mulder
Inside Sales