Nee dank u

Internationale groupage

Uw internationale goederenstroom

Uw bedrijf heeft z’n eigen expertise, uw core business. Als het gaat om internationale groupage denken en werken wij graag met u mee, wereldwijd. Moeten halffabricaten worden vervoerd voor verdere productie of assemblage? Ligt uw uitdaging juist bij het tijdig en correct afleveren van uw eindproduct op de internationale markt? U bent bij ons aan het juiste adres voor zowel LTL (Less than Truckload) als FTL (Full Truckload) zendingen. Met onze expertise zijn wij uw goederenstroom graag van dienst.  U bent bij ons aan het juiste adres voor zowel LTL (Less than Truckload) als FTL (Full Truckload) zendingen. Geen logistieke uitdaging is te groot om een slimme oplossing voor te vinden. En voor een stevige, langdurige samenwerking met u zijn wij zelfs bereid te investeren.

Laat dat maar aan ons over

Heeft u (regelmatig) goederen aan te bieden voor internationale bestemmingen? Ook als het gaat om slechts een aantal colli of pallets zorgen onze ervaren planners dat uw goederen op de juiste tijd op de juiste bestemming komen. Met ons eigen materiaal zijn uw goederen vertrouwde handen en vertrekken er altijd transporten naar uw bestemming. Natuurlijk zorgen wij voor begeleiding door de juiste (douane) documenten en wij volgen wij de goederen actief. In goed overleg stemmen wij het afhalen en/of afleveren met u af. Laat dat maar aan ons over.

Wij weten overal de weg en voeren dagelijks de regie over goederen van alle soorten en maten. Onze afdeling Transport is in het bijzonder gespecialiseerd in de bestemmingen:

West-Europa

Benelux

  • Nederland
  • België
  • Luxemburg

Voor al onze andere bestemmingen staat onze afdeling Forwarding voor u klaar!

 

Neem contact met ons op voor een verkennend gesprek.

Meer weten over ons internationaal transport ?

Alex Adema

Alex Adema
Teamleider Transport