Nee dank u

Zeevracht

Zeevracht compleet verzorgd

Realistische planning en scherpe tarieven

Een realistische planning en scherpe tarieven, dat zijn de belangrijkste waarden van zeevracht. En dat is precies wat u nodig heeft om uw toezeggingen te kunnen waarmaken. Of het nu gaat om de levering van producten aan uw klanten wereldwijd of om uw eigen supply chain zeker te stellen, de betrouwbaarheid van uw zeevracht – import dan wel export - is voor u van essentieel belang.

Actieve voortgang

Onze zeevracht specialisten kennen de rederijen, de regelgeving en de condities die horen bij zeevracht overal ter wereld. Vol containertransport, LCL-ladingen, bulk ladingen of groupage ladingen, binnen ons wereldwijde netwerk vinden wij voor uw goederen de efficiënte route. Van haven tot haven, van warehouse tot warehouse, van deur tot deur. Al naar gelang de afspraken die we maken, verzorgen we uw zeevracht compleet. Over het gehele traject behartigen wij uw belangen en zorgen wij voor actieve voortgang.

Goed en tijdig geregeld

Hoe wij uw zeevracht verzorgen? U laat ons weten wat de achtergrond en de bestemming is van uw zeevracht. Wij zorgen ervoor dat uw goederen hun bestemming vinden en dat de formaliteiten goed en tijdig geregeld zijn. Natuurlijk houden wij u gedurende het hele traject geïnformeerd. Wilt u nadere details? Dan kunt u ons daar elk moment naar vragen. Of u laat deze gewoon over aan onze zeevracht specialisten. Terwijl u zich bezighoudt met uw eigen kernactiviteiten.

Tot uw dienst

  • Wereldwijd netwerk
  • Scherpe zeevracht tarieven
  • Internationale (douane)expertise
  • Container transport
  • Groupage transport
  • Less than container loads (LCL)

 

Zoekt u een specialist voor het verzorgen van uw zeevracht? Laten we kennismaken.

Regel uw zeevracht zorgeloos met TGN|Fritom

Smartin (1)

Martin Stel
Sales Manager