Nieuws

15 maart 2023

Onze mensen zijn erg betrokken bij hun werk en elkaar. Dus ondernemen we ook leuke dingen samen! Afgelopen vrijdag braken we samen uit en maakten we er een mooie dag.

15 maart 2023

De Zwolse Kring van Ondernemers (ZKO) is een businessclub voor Zwolse ondernemers, die al sinds 1969 bestaat. Gisteren brachten we een bezoek aan Abbott Laboratories in Zwolle.

27 februari 2023

Uw webshop is optimaal ingericht, uw online marketing en sales strategie tot in de puntjes uitgewerkt, uw klant hoeft alleen maar te klikken. En dan? Hoe is de uitlevering van uw online bestellingen ingericht? In hoeverre durft u beloftes te doen als het gaat om leverbetrouwbaarheid? Als logistiek dienstverlener zijn wij gespecialiseerd in het uitleveren van B2B & B2C orders.

20 februari 2023

Dit jaar gaan wij ons focussen op Lean! Binnen TGN| FRITOM krijgt al het personeel een uitgebreide training waarin zij volgens de lean principes worden opgeleid. Lean, is een managementfilosofie in het vakgebied van operations management die erop gericht is om maximale waarde voor onze klanten te realiseren met zo min mogelijk verspilling. Dat betekent dat we ook uw klanten nog meer kwaliteit kunnen bieden!

16 januari 2023

Wist jij dat al onze vacatures op onze speciale ‘werken bij’ website staan? Hier vind je bijvoorbeeld openstaande vacatures voor: • Pendel chauffeur • Assistent Expediteur • Warehouse medewerker Solliciteer eenvoudig online! Of lees meer over werken bij TGN|FRITOM:

16 januari 2023

In 1984 worden de leden van de Samenwerkende Transportbedrijven groep gefuseerd met de Friese Transport Ontwikkelingsmaatschappij, hedendaags bekend als de Fritom Group. Vandaag de dag is Fritom een groep van zeven logistieke bedrijven met tien vestigingen: elk met hun eigen identiteit en specialisme.

16 januari 2023

Het nieuwe jaar is goed begonnen! Onze nieuwe trailers zijn bij ons geleverd, deze zijn hedendaags al onderweg om uw goederen te leveren. Met deze toevoeging aan onze vloot kunnen wij u nog beter bedienen en de kwaliteit van onze services borgen!

12 januari 2023

Wat een weer vandaag he? Veel mensen kiezen ervoor om thuis te werken. Onze chauffeurs zijn ervaren en kundig genoeg om elke weertype te trotseren. Altijd onderweg om jouw zending te leveren. Doe je voorzichtig vandaag?

28 december 2022

Nieuw Jaar Nieuwe kansen! TGN|Fritom wenst u een succesvol, gelukkig en gezond 2023!

20 december 2022

Namens TGN|Fritom wensen wij al onze relaties & partners fijne feestelijke dagen!

06 december 2022

Heb jij onze vorige terugblik gelezen? VMD, stond inderdaad voor Verenigde Motor Diensten. Natuurlijk zijn er nog meer belangrijke hoogtepunten in onze geschiedenis. Wat dacht je van het transport van de Gouden Koets in 1977?

06 december 2022

Volg jij het Sinterklaas journaal? Dan heb je kunnen zien dat Sint ook gebruik maakt van een online tracking systeem. Ook bij TGN|Fritom maken wij gebruik van barcode scanning, boek je zending eenvoudig in via ons online klanten portaal “Mijn Fritom” en volg via onze Track & Trace ook jouw pakketje 😉. Fijne pakjes avond!

06 december 2022

De feestdagen komen eraan. Vanaf week 50 t/m week 2 vragen wij u om rekening te houden met aangepaste transittijden. Gedurende deze periode is er beperkte capaciteit beschikbaar, wij zullen ons uiterste best doen om uw goederen op tijd op de plaats van bestemming te krijgen. Voor eventuele afstemming neem contact op met onze customer service, beschikbaar op customerservice@tgnfritom.nl 

22 november 2022

Webshops zijn niet meer weg te denken uit de huidige wereld. Ontwikkelingen op e-commerce gebied volgen elkaar dan ook in rap tempo op. TGN|Fritom kan deze e-fulfillment taken voor u uit handen nemen. Van orderinvoer tot en met aflevering bij de eindklant: het wordt allemaal uitgevoerd volgens onze hoge standaardnormen. Met de klantwens als uitgangspunt leveren wij ieder bedrijf een op maat gemaakte oplossing.

15 november 2022

Ons bedrijf heeft als basis een mooi familieverhaal. De aankomende tijd nemen we je mee op reis door ons verhaal! Kun jij niet wachten om het hele verhaal te lezen? Lees dan mee op:

08 november 2022

Maatschappelijk en verantwoord ondernemen TGN Fritom beschikt over de Lean & Green Star Award. In de afgelopen 5 jaar hebben wij onze CO2 uitstoot met 20% verlaagd. Hoe hebben we dat gedaan?

25 oktober 2022

De logistieke sector is altijd in beweging. Duurzaamheid en effectiviteit zijn thema’s waar TGN|Fritom op blijft inzetten. Wij zijn daarom altijd op zoek naar vooruitstrevende en innovatieve logistieke oplossingen die ook voor U werken. Wij zijn dan ook trots op onze nieuwe online module. Vanaf nu kunt u ook online eenvoudig uw transport tarief berekenen en direct aanmelden.

25 oktober 2022

Wij denken als werkgever in de logistieke sector graag mee in oplossingen. Op woensdag 2 november zijn wij dan ook te vinden op de Dag van de Logistieke Arbeidsmarkt. Deze dag wordt georganiseerd door het Deltion College in Zwolle. Wil je meer informatie?

20 oktober 2022

Binnen onze groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een Internationaal Planner. Deze functie is ter uitbreiding van onze internationale afdeling. Jij houdt je bezig met de dagelijkse opdrachten volgens de eisen van de klant op een voor TGN|Fritom efficiënte wijze.

19 oktober 2022

Incoterms® zijn de de verantwoordelijkheden tussen kopers en verkopers met betrekking tot kosten, risico's, verantwoordelijkheden voor vrachtverzekering en naleving van de regelgeving. “Incoterms” is een gedeponeerd handelsmerk van de International Chamber of Commerce (ICC).  Om een en ander wat overzichtelijker te maken, hebben we de verschillen voor u in beeld gebracht. Download de whitepaper