Nieuws

20 juni 2022

Onze chauffeurs zijn onlangs voorzien van een nieuwe telefoon met een compleet vernieuwd tracking systeem. Zo is de communicatie met onze chauffeurs nog beter geregeld en maken ze gebruik van een betere userinterface. Natuurlijk is dit voor onze collega’s op de weg prettig maar zo kunnen wij ook realtime uw vrachten blijven tracken. Genoeg reden om dit te vieren, tijdens een gezellige BBQ, ontvingen onze chauffeurs hun nieuw telefoon met speciale app. 

17 juni 2022

Wij zijn super trots! TGN|Fritom, heeft een zilveren Ecovadis-medaille ontvangen. Deze medaille geeft erkenning voor onze prestaties op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij zijn ons bewust van de sociale en ecologische impact van onze activiteiten en nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. TGN|Fritom zet haar beleidsvisie, op het gebied van maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen, om in concrete acties. Binnen TGN|Fritom komt dit onder meer tot uiting door het gebruik van elektrische heftrucks, het toepassen van ledverlichting, het scheiden en hergebruik van afval, het gebruik van de nieuwste Euro-6 motoren, het isoleren van gebouwen en het gebruik van volledig groene stroom door middel van windenergie. Natuurlijk zijn we dan ook vereerd om deze erkenning te krijgen van Ecovadis, dé organisatie die bekend staat om zijn meest vertrouwde duurzaamheidsratings ter wereld.

06 juni 2022

Bij TGN|Fritom kennen wij elkaar. Samen zorgen wij voor uw transport. We weten dat we iedereen in de keten nodig hebben om dat elke dag weer succesvol te doen. We zijn dan ook trots op onze korte lijnen, ons enthousiaste team en informele dienstverlening.

29 mei 2022

TGN|Fritom heeft haar EDC gevestigd op een strategische geografische locatie in Nederland. Vanuit Zwolle bieden wij efficiënte op- en overslagmogelijkheden voor elke klant, van elk formaat. Met voldoende ruimte op onze eigen locatie en eindeloze mogelijkheden door heel Europa is er altijd een passende oplossing voor uw goederen.

27 mei 2022

Nederland is het meest verbonden land ter wereld. Ons magazijn kent goede verbindingen over de weg, lucht, het spoor & het water. Hierdoor zijn wij dé spin in het Europese web voor uw distributie en transport in geheel Europa. In onze magazijnen bieden we u e-fulfilmentoplossingen voor e-commerce, opslag, orderbeheer, crossdocking, value added services en douaneadministratie.

30 september 2021

Kom ons team versterken ! Bekijk onze nieuwe vacature.

22 september 2021

Het zal u niet zijn ontgaan dat er in de logistieke keten op verschillende vlakken krapte is ontstaan. Zo is wereldwijd de vraag naar capaciteit, middelen en mensen groot en dit heeft een enorme impact op de kosten.

21 april 2021

Vorige maand heeft TGN|Fritom een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Lees verder wat de uitkomst is!

01 april 2021

Gedurende het jaar gelden er in diverse landen binnen de Europese Unie rijverboden, hier staan de meest voorkomende data waarbij dit van toepassing is. Daarnaast kunnen er op regionaal niveau aanvullende restricties gelden.

05 maart 2021

Brexit

Als gevolg van Brexit valt het Verenigd Koninkrijk sinds 1 januari 2021 niet meer onder de regels van de Europese Unie en zijn er nieuwe regels ingevoerd voor transport van en naar het VK. In onze whitepaper vindt u meer informatie over de nieuwe procedures voor transport tussen de EU en het VK.

07 januari 2021

TGN|Fritom staat klaar om u van dienst te zijn in 2021 ! Let's do business together !

04 november 2020

Wat zijn wij ontzettend blij met en trots op onze mensen in Zwolle. De afgelopen tijd was (en is) hectisch, corona vraagt extra inzet en flexibiliteit van al onze medewerkers. Als TGN|FRITOM wilde we daarom onze medewerkers bedanken, met een kleinigheidje.

12 juni 2020

Een toetsingsonderzoek heeft uitgewezen dat we binnen TGN|Fritom werken volgens de gestelde processen en systemen van het milieumanagementsysteem 14001:2015. Hiermee kunnen wij onze ISO 14001 certificering (volgens 2015 standaard) voortzetten.

05 juni 2020

The Top 100 of Logistics Service Providers of 2020 has been published. Changes are particularly noticeable in the middle regions of the list, where logistics service providers have also been assessed for their capacity for innovation for the first time, a precondition for survival in this era of corona. The Fritom Group has shown improvements on each of these four additional elements.

03 juni 2020

Nu we van de eerste schrik zijn bekomen, de golf van ongerustheid wat afvlakt en de handel ras z’n vertrouwde gezicht laat zien, kijken wij ook in logistiek opzicht weer positief vooruit.

20 mei 2020

De huur van externe ruimte levert voor de relaties van TGN|Fritom enorme mogelijkheden op. Bulkopslag kan daardoor verhuizen naar het naastgelegen pand en maakte ruimte voor maar liefst 3.360 palletlocaties extra in het magazijn.

24 april 2020

Wat zorgt ervoor dat Kees als charter dagelijks met plezier op de weg te vinden is voor TGN Fritom? “Wij hoeven ons nooit ergens zorgen over te maken, alles is goed geregeld.”

24 april 2020

Blood saves lives! Lives from accident victims and patients undergoing surgery. Also, cancer and leukemia patients who are being treated, could be saved with your blood and your stem cells.

24 april 2020

TGN|Fritom will start warehouse and distribution activities for Swiss RIWAX coming January 2020. The new strategic cooperation will ensure RIWAX’s Benelux customers they’ll receive their order within 24 hours.