Nee dank u

Nieuws

16 januari 2024

TGN|Fritom krijgt een nieuw warehouse in 2025 ! Een ultramoderne warehousing faciliteit in Zwolle, die zal voldoen aan de hoogste duurzaamheidsnormen van BREEAM Excellence. Onze nieuwe faciliteit wordt ontworpen met oog voor duurzaamheid en milieu, en zal fungeren als een toonbeeld van innovatieve warehousing. TGN|Fritom zet zich in om niet alleen aan de eisen van vandaag, maar ook aan die van de toekomst te voldoen.

17 november 2023

Binnen ons dagelijks werk passen we Lean toe door verschillende methoden te gebruiken, waaronder het organiseren van werkplekken volgens het 5S-principe: scheiden, schikken, schoonmaken, standaardiseren en systematiseren.

31 juli 2023

🌟 Bij TGN FRITOM staat klantgerichtheid centraal! Jouw tevredenheid is onze grootste drijfveer. We luisteren naar jouw behoeften en streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan jouw specifieke eisen voldoen. Samen gaan we voor het beste resultaat! 💼🎯

24 juli 2023

Staat u voor een logistieke uitdaging? Wij draaien onze hand er niet voor om. Om welke vorm van transport naar Italië het ook gaat, wij zorgen ervoor!

12 juli 2023

TGN FRITOM heeft gisteren het koopcontract getekend voor de aankoop van een perceel van bijna 100.000m2 op industrieterrein Hessenpoort in Zwolle. Op het perceel – welke eind van het jaar bouwrijp door de gemeente wordt opgeleverd - zal een warehouse met distributiefunctie en kantoren worden gebouwd.

26 juni 2023

Dit jaar zijn wij gestart het opleiden van ons team volgens de principes van Lean. Inmiddels is de Dagstart al een bekend begrip binnen onze organisatie. Tijdens een ‘standup’ overleggen we met elkaar en houden we elkaar op de hoogte van verbeterpunten en successen.

15 juni 2023

Als chauffeur zit je voornamelijk alleen op de weg. En dan is het fijn dat je je collega’s zo nu en dan treft. Dus komen chauffeurs, planners en charters elk jaar gezellig samen

09 juni 2023

Bij TGN|Fritom werk je in een klein team met fijne collega’s. De lijntjes zijn kort. Je hebt veel vrijheid om jouw werk zelf in te richten. Zie jij jezelf al lekker rondrijden op ons terrein? En ben jij graag fysiek aan de slag en hou jij het overzicht?

08 mei 2023

Sinds november is Martin Stel onze nieuwe salesmanager. Martin neemt 17 jaar ervaring in de transport en logistiek mee. Begonnen bij defensie, waar hij zich ontwikkelde als een echte doorzetter. Hij is een effectieve verbinder en creëert zo waarde op basis van wederkerigheid.

12 april 2023

Het is lente! Naast het mooie weer kunnen we ook genieten van een aantal feestdagen. Houd er daarom rekening mee dat dit ook van invloed is op de logistieke dienstverlening. In sommige landen gelden hierom rij restricties. Hierdoor kunnen onze transittijden langer zijn dan u van ons gewend bent. Download daarom ons handige overzicht en blijf deze lente up-to-date:

12 april 2023

Een goede logistieke partner is een verlengstuk van de eigen organisatie Kiezen voor TGN|Fritom betekent kiezen voor jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk waarmee u soepel schakelt. Verandert uw transportbehoefte met ons schakel je moeiteloos op en af.

12 april 2023

Wij hebben een aanvulling gekregen op ons moderne wagenpark; we hebben 6 nieuwe lightweight trailers ontvangen. Deze zijn lichter dan gebruikelijke trailers en kunnen zo meer transporteren met zelfde co2 uitstoot voor het milieu. Onze vloot heeft verschillende trailer uitvoeringen ter beschikking, zodat we goed zijn uitgerust voor menige klus!

15 maart 2023

Onze mensen zijn erg betrokken bij hun werk en elkaar. Dus ondernemen we ook leuke dingen samen! Afgelopen vrijdag braken we samen uit en maakten we er een mooie dag van.

15 maart 2023

De Zwolse Kring van Ondernemers (ZKO) is een businessclub voor Zwolse ondernemers, die al sinds 1969 bestaat. Gisteren brachten we een bezoek aan Abbott Laboratories in Zwolle.

27 februari 2023

Uw webshop is optimaal ingericht, uw online marketing en sales strategie tot in de puntjes uitgewerkt, uw klant hoeft alleen maar te klikken. En dan? Hoe is de uitlevering van uw online bestellingen ingericht? In hoeverre durft u beloftes te doen als het gaat om leverbetrouwbaarheid? Als logistiek dienstverlener zijn wij gespecialiseerd in het uitleveren van B2B & B2C orders.

20 februari 2023

Dit jaar gaan wij ons focussen op Lean! Binnen TGN| FRITOM krijgt al het personeel een uitgebreide training waarin zij volgens de lean principes worden opgeleid. Lean, is een managementfilosofie in het vakgebied van operations management die erop gericht is om maximale waarde voor onze klanten te realiseren met zo min mogelijk verspilling. Dat betekent dat we ook uw klanten nog meer kwaliteit kunnen bieden!

16 januari 2023

Wist jij dat al onze vacatures op onze speciale ‘werken bij’ website staan? Hier vind je bijvoorbeeld openstaande vacatures voor: • Pendel chauffeur • Assistent Expediteur • Warehouse medewerker Solliciteer eenvoudig online! Of lees meer over werken bij TGN|FRITOM:

16 januari 2023

In 1984 worden de leden van de Samenwerkende Transportbedrijven groep gefuseerd met de Friese Transport Ontwikkelingsmaatschappij, hedendaags bekend als de Fritom Group. Vandaag de dag is Fritom een groep van zeven logistieke bedrijven met tien vestigingen: elk met hun eigen identiteit en specialisme.

16 januari 2023

Het nieuwe jaar is goed begonnen! Onze nieuwe trailers zijn bij ons geleverd, deze zijn hedendaags al onderweg om uw goederen te leveren. Met deze toevoeging aan onze vloot kunnen wij u nog beter bedienen en de kwaliteit van onze services borgen!

12 januari 2023

Wat een weer vandaag he? Veel mensen kiezen ervoor om thuis te werken. Onze chauffeurs zijn ervaren en kundig genoeg om elke weertype te trotseren. Altijd onderweg om jouw zending te leveren. Doe je voorzichtig vandaag?