Nieuws

22 november 2022

Webshops zijn niet meer weg te denken uit de huidige wereld. Ontwikkelingen op e-commerce gebied volgen elkaar dan ook in rap tempo op. TGN|Fritom kan deze e-fulfillment taken voor u uit handen nemen. Van orderinvoer tot en met aflevering bij de eindklant: het wordt allemaal uitgevoerd volgens onze hoge standaardnormen. Met de klantwens als uitgangspunt leveren wij ieder bedrijf een op maat gemaakte oplossing.

15 november 2022

Ons bedrijf heeft als basis een mooi familieverhaal. De aankomende tijd nemen we je mee op reis door ons verhaal! Kun jij niet wachten om het hele verhaal te lezen? Lees dan mee op:

08 november 2022

Maatschappelijk en verantwoord ondernemen TGN Fritom beschikt over de Lean & Green Star Award. In de afgelopen 5 jaar hebben wij onze CO2 uitstoot met 20% verlaagd. Hoe hebben we dat gedaan?

25 oktober 2022

De logistieke sector is altijd in beweging. Duurzaamheid en effectiviteit zijn thema’s waar TGN|Fritom op blijft inzetten. Wij zijn daarom altijd op zoek naar vooruitstrevende en innovatieve logistieke oplossingen die ook voor U werken. Wij zijn dan ook trots op onze nieuwe online module. Vanaf nu kunt u ook online eenvoudig uw transport tarief berekenen en direct aanmelden.

25 oktober 2022

Wij denken als werkgever in de logistieke sector graag mee in oplossingen. Op woensdag 2 november zijn wij dan ook te vinden op de Dag van de Logistieke Arbeidsmarkt. Deze dag wordt georganiseerd door het Deltion College in Zwolle. Wil je meer informatie?

20 oktober 2022

Binnen onze groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een Internationaal Planner. Deze functie is ter uitbreiding van onze internationale afdeling. Jij houdt je bezig met de dagelijkse opdrachten volgens de eisen van de klant op een voor TGN|Fritom efficiënte wijze.

19 oktober 2022

Incoterms® zijn de de verantwoordelijkheden tussen kopers en verkopers met betrekking tot kosten, risico's, verantwoordelijkheden voor vrachtverzekering en naleving van de regelgeving. “Incoterms” is een gedeponeerd handelsmerk van de International Chamber of Commerce (ICC).  Om een en ander wat overzichtelijker te maken, hebben we de verschillen voor u in beeld gebracht. Download de whitepaper

12 oktober 2022

De naweeën van de Corona-crisis, de hartverscheurende oorlog in Oekraïne, stijgende energieprijzen en de inflatie, het afgelopen jaar is (wederom) een bewogen jaar geweest waarbij al deze gebeurtenissen ons (in)direct raken, ook hebben zij een sterk effect op de economie. De introductie van de mobility package en de sterk stijgende dieselprijzen hebben vooral een groot effect in de logistieke sector. Normaliter wordt de eerste week van oktober een marktanalyse van de kostenontwikkeling gepubliceerd door TLN & Evofenedex in samenwerking met Panteia (NEA).

30 september 2022

De Fritom dochters steunen op individuele basis diverse regionale goede doelen en internationale initiatieven. Jaarlijks kiezen wij één collectief goed doel. Dit jaar mocht Marcel Punselie (algemeen directeur van TGN|Fritom) namens de Fritom Group een cheque overhandigen van € 10.000 aan Hans Wijnhoff van de Stichting Dierenlot.

30 september 2022

De herfst is prachtig en in volle gang. Een seizoen waar alles mogelijk is, regen, een nazomerdag, wind en soms zelfs een sneeuwvlokje. Onze chauffeurs zijn op alles voorbereid om uw vracht op de meest effectieve manier te vervoeren. In elk seizoen !

16 september 2022

De afgelopen tijd hebben wij veel mooie filmpjes en animaties gemaakt. Zo kun jij op een andere manier veel meer te weten komen over bijvoorbeeld onze logistieke dienstverlening en onze service! Kijk het filmpje over TGN|FRITOM op https://www.tgnfritom.nl/over-ons/mvo

24 augustus 2022

Wij zijn op zoek naar stagiaires die zich bezig willen houden met warehousing, logistieke vraagstukken en meer! Vind jij het leuk om processen te optimaliseren of wil je gewoon eens weten hoe het er bij een transportbedrijf aan toe gaat? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde, jonge mensen met een hands-on mentaliteit om ons team te versterken! Word dan lid van de Fritom familie! Heb je interesse?

24 augustus 2022

Heeft u een fijne vakantie gehad? Genoten van gezin, vakantie of lekker relaxen op het terras of in de tuin? Zwolle gaat 28 augustus weer volop aan de slag. Wij van TGN|Fritom hebben er ook in de zomer voor gezorgd dat uw dagelijkse transport gewoon vervoerd werd. Ook in de zomer! Toch voelt het einde van de zomer weer als een nieuw begin. Binnenkort gaan wij weer volop de decemberdrukte in. Denkt u met ons mee en plant u uw vracht op tijd! Zo maken we er samen een heel mooi tweede half jaar van.

22 juli 2022

Onze chauffeurs komen op vele plaatsen in meerdere landen in Europa Ook in de vakantieperiode rijden ze dagelijks van en naar Oost-Europa. In geheel europa leveren wij van kleine zending tot een volle vracht voor u uit. Wij denken graag mee met uw logistieke uitdagingen! Meer informatie?

22 juli 2022

Webshops zijn niet meer weg te denken uit de huidige wereld. Ontwikkelingen op e-commerce gebied volgen elkaar dan ook in rap tempo op. Van orderinvoer tot en met aflevering bij de eindklant: het wordt allemaal uitgevoerd volgens onze hoge standaardnormen. Voor ieder bedrijf een op maat gemaakte oplossing. Bekijk al onze e-fulfilmentoplossingen op:

22 juli 2022

👉De drie specialismen van TGN|FRITOM 🚛Transport TGN|Fritom is de regisseur in klantgerichte en slimme logistieke totaaloplossingen. Of het nu gaat om een collo, één of meerdere pallets, om bulk of om volle truckladingen, wij zijn altijd op zoek naar de beste logistieke oplossingen. 🏬Warehousing Ons magazijn kent goede verbindingen over de weg, lucht, het spoor & het water. Wij bieden totaal pakket e-fulfilmentoplossingen. 💪Service With you in mind in werken.. Bij TGN|Fritom kennen wij elkaar. Samen zorgen wij voor uw transport. We weten dat we iedereen in de keten nodig hebben om dat elke dag weer succesvol te doen. We zijn dan ook trots op onze korte lijnen, ons enthousiaste team en informele dienstverlening.

22 juli 2022

Ken jij de vijf pluspunten al van warehousing door TGN|Fritom? Vijf pluspunten van TGN|Fritom • Ons magazijn kent goede verbindingen over de weg, lucht, het spoor & het water • Wij bieden complete e-fulfilmentoplossingen • Optimale communicatie staat bij ons hoog in het vaandel • Onze medewerkers spreken vloeien Engels, Duits en meer • Wij zijn altijd oplossingsgericht en denken graag mee Wil je meer weten over onze warehousing?

20 juni 2022

Wij doen er alles aan om uw vracht zo snel mogelijk en effectief mogelijk de gewenste bestemming te krijgen. Wij ontwikkelen ons continu, zo hebben wij onlangs een nieuw realtime tracking syteem geïntroduceerd bij onze chauffeurs en kunt u online u vracht inboeken via MijnFritom 2.0. Wereldwijd is de vraag naar capaciteit, middelen en mensen groot, dit in combinatie met de hoge dieselprijzen zorgt dagelijks voor heel wat uitdagingen. Door samen te werken zijn wij veel beter in staat in te spelen op de uitdagingen van de huidige markt. Plant u uw vracht op tijd in? Of overlegt u op tijd met ons. Zo blijven wij effectief en succesvol.

20 juni 2022

Onlangs deden wij een audit voor een SKAL certificaat, dit certificaat laat zien dat wij hoge eisen stellen aan het opslaan van biologische producten. We zijn enorm trots dat wij deze certificering mogen voeren. Wij vinden het belangrijk voor onze klanten om kwaliteit te leveren. Zo werken wij samen met onze opdrachtgevers die zelf ook SKAL certificering met dezelfde gewenste normen en regelgeving. Een fijn idee!

20 juni 2022

De zomervakantie gaat beginnen in Zwolle. Wij zorgen er natuurlijk voor dat uw opdrachten gewoon doorlopen. We hebben wel iedereen in de keten nodig om dit elke dag succesvol te doen. Plant u uw opdrachten op tijd in? Of neem contact op zodat we samen tot de beste oplossingen kunnen komen, ook in de zomer! Zo maken we samen van de vakantie ook een succes verhaal.