Nee dank u

Hamat BV

“Maatjes in matten.”

Carlo Dunnik — Hamat BV

Carlo Dunnik is exportmanager bij Hamat BV, een exportfirma gespecialiseerd in deurmatten. Met de uitspraak: flooring is our product, service our business, geven ze duidelijk aan hoe zij hun markt willen benaderen. Carlo Dunnik:

“Wij staan in voor een hoge servicegraad en wij verwachten dit ook van TGN|Fritom als onze logistieke partner. Wij distribueren deurmatten vooral in West-Europa. Wij vinden in TGN|Fritom een partner die in heel Europa kan leveren en ook kan zorgdragen voor een goede afhandeling. Zij zijn voor ons een verlengstuk van de service die wij weer aan onze klanten beloven en geven. Wij ontzorgen onze klanten door de juiste leveringen op de juiste tijden. Voor ons is TGN|Fritom een partij die dit heel goed beheerst en het zijn ook nog eens prettige mensen in de contacten. Wij groeien en ontwikkelen daardoor echt met elkaar mee.

Als we vooruit kijken dan worden deelzendingen nog belangrijker. Steeds sneller kunnen leveren en een continu geoptimaliseerde service wordt de norm. En het gaat steeds meer en meer over duurzaamheid. Op dit onderwerp  willen wij in onze branche voorop lopen. Het is daarom belangrijk dat wij met onze partners blijven nadenken hoe het op deze onderwerpen steeds beter kan. De markt vraagt erom.

Met ons nieuwe magazijn van 28 meter hoog, zijn we meer ‘in control’ qua voorraadbeheersing en kunnen we nog sneller leveren. Wij hebben daarnaast in India zelfs een fabriek geopend voor cocos deurmatten. Daardoor hebben wij eigen productiefaciliteieten om sneller op nieuwe marktsituaties te kunnen inspringen. Het is immers een wereld van steeds nieuw opkomende trends en ontwikkelingen. Omdat voor deze deurmatten de grondstroffen cocos en rubber ruim voorhanden zijn, is de keuze voor een productieunit in India ook logisch. We zijn er blij mee dat we mede op deze manier voorop kunnen blijven lopen in onze branche.

Wij willen blijven investeren en gaan voor meer groei in omzet. Een hogere servicegraad zou het huidige klantenbestand nog verder kunnen uitdiepen. Wij hebben in TGN|Fritom een goede betrouwbare partner om dit ook te realiseren. Maatjes in matten, dus.”