Nee dank u

Bottel

"Onze leveranciers blij, wij blij"

Tom — Bottel Beer

We werken nu zo’n jaar samen met TGN|Fritom en sinds een maand of drie zijn we helemaal overgestapt. Dat wil zeggen dat we TGN|Fritom inschakelen voor al onze zendingen voor binnen- en buitenland. Het is prettig om één partner te hebben die ons gewoon goed kent en maatwerk kan leveren.

Ons warehouse is bijvoorbeeld wat lastig bereikbaar. Daardoor laadden en losten we vaak met een pompwagen. Nu hebben we een reachtruck binnen staan die dat werk overneemt. Samen met de stuurkunsten van de chauffeurs, die de laadklep binnen het bereik manoeuvreren, werken we nu veel sneller en prettiger. Verreweg de meeste chauffeurs zijn bij aankomst voorbereid op de uitdaging die hen hier te wachten staat.

Ook het persoonlijk contact is ronduit prettig. We hebben één contactpersoon die te allen tijde bereikbaar is. Hij maakt goede afspraken met onze leveranciers en distributiecentra. In sommige gevallen zijn dit dezelfde partijen en dat maakt goede communicatie en dienstverlening zo mogelijk nog belangrijker. Als we onze contactpersoon bij TGN|Fritom aanspreken, kunnen we erop vertrouwen dat er iets mee wordt gedaan. Onze leveranciers blij, wij blij.