Port of Zwolle

Publicatie datum: 25-07-2016

Port of Zwolle biedt veel mogelijkheden voor het afhandelen van verschillende soorten ladingen. Ongeveer 200 bedrijven doen dagelijks zaken vanuit dit havengebied. Met vier vervoersmodaliteiten tot hun beschikking bereiken zij de hele wereld. TGN|Fritom maakt hier deel van uit en helpt u graag verder met de kiezen van de juiste modaliteit.

Port of Zwolle in beeld

Nederland wordt steeds meer een logistiek knooppunt in de wereld. Het vervoer over water, weg en spoor blijft groeien. De markt stelt steeds hogere eisen aan het transport en er zal invulling gegeven moeten worden gegeven aan de veranderende vervoersstromen. Kernbegrippen als kwaliteit, flexibiliteit, continuïteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn niet meer weg te denken uit de logistieke sector. Multimodaal vervoer neemt een steeds belangrijkere positie in bij het binnenlandse transport en het transport richting Oost Europa. 

Met trots presenteren wij u de bedrijfsfilm van Port of Zwolle.

Port of Zwolle is het logistieke knooppunt van Noordoost Nederland. Met havens in Meppel, Kampen en Zwolle biedt het vervoerders volop mogelijkheden voor het afhandelen van verschillende soorten ladingen. Ongeveer 200 bedrijven doen dagelijks zaken vanuit dit havengebied en met vier vervoersmodaliteiten tot hun beschikking bereiken zij zo de hele wereld. Dit is samengevat in onze bedrijfsfilm.  

bron: www.portofzwolle.nl