Open for business !

Weer volop logistieke mogelijkheden

03 juni 2020

Foto Kaart

Weer volop logistieke mogelijkheden; open for business!

Nu we van de eerste schrik zijn bekomen, de golf van ongerustheid wat afvlakt en de handel ras z’n vertrouwde gezicht laat zien, kijken wij ook in logistiek opzicht weer positief vooruit.

Weten waar we aan toe zijn

Het is een bizarre tijd geweest. Iedereen heeft zowel persoonlijk als zakelijk onzekerheden ervaren. Toen over de hele wereld mensen hun basis zochten in eigen huis, werd van onze chauffeurs juist gevraagd vreemde gebieden aan te doen, niet wetende waar het onzichtbare onheil huishield. Menig chauffeur koos ervoor alle onzekerheden te trotseren en we zijn opgelucht te kunnen zeggen dat corona de gezondheid van onze chauffeurs de afgelopen tijd niet aantoonbaar in gevaar heeft gebracht. Gelukkig weten we inmiddels beter waar we met z’n allen aan toe zijn, in allerlei opzichten. Dat werkt wel zo prettig, ook in de dienstverlening naar u.

Klaar om op te schalen

Alle voorzorgsmaatregelen zijn genomen, we hebben onze weg gevonden door de maatregelen in de landen en bij de bedrijven. Kortom, niets staat ons in de weg om uw logistieke vraagstukken weer op vol vermogen op te pakken. We vertrekken zo al weer enige tijd ook weer dagelijks naar Italië. Daar weten we welke eventuele vertragingen we tegen kunnen komen en dat geldt eigenlijk voor geheel Europa. Ook de inkomende goederen vanuit China arriveren weer volgens planning. De relatief rustige periode die het toch wel is geweest, hebben we gebruikt om onze processen verder te verbeteren en stroomlijnen. Bovendien hebben we extra magazijnruimte en meer pick-locaties gecreëerd.

 

Dus. Aan alle ondernemingen die nog voor de vakantieperiode weer op stoom willen komen: wij zijn er klaar voor en zien uw logistieke uitdagingen graag tegemoet!